Politika zasebnosti

SPLOŠNE INFORMACIJE

Ta spletna stran (www.webscan.si) je spletna stran Soluma d.o.o., registrirana v Sloveniji.

Ta politika določa osnovo, na kateri bomo obdelovali vse osebne podatke, ki jih zberemo od vas ali nam jih posredujete.

Za namene Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) Uredbe (EU) 2016/679 je Soluma upravljavec in obdelovalec podatkov.

INFORMACIJE, KI JIH LAHKO ZBIRAMO

O vas lahko zbiramo in obdelujemo naslednje podatke:
– informacije, ki jih posredujete z izpolnjevanjem obrazcev na spletnem mestu (npr. obrazec za stik z nami);
– če nas kontaktirate, bomo morda vodili evidenco te korespondence (npr. ko nam pošljete e-pošto);
– podrobnosti o transakcijah, ki jih izvajate prek spletne strani, in o izpolnjevanju vaših naročil;
– podrobnosti vaših naročil, oddanih na naših plačilnih prehodih tretjih oseb, kot so Avangate, PayPal ali 2checkout (npr. ko plačate s PayPal, nam PayPal samodejno pošlje e-pošto, da vemo, kateri izdelek naročite);
– podrobnosti o vaših obiskih spletnega mesta, vključno z, vendar ne omejeno na, prometnimi podatki, podatki o lokaciji, spletnimi dnevniki in drugimi komunikacijskimi podatki, ne glede na to, ali je to potrebno za namene izdajanja računov ali drugače, ter viri, do katerih dostopate.

IP NASLOVI IN PIŠKOTKI
Za administracijo sistema lahko zbiramo podatke o vašem računalniku, vključno z vašim naslovom IP, operacijskim sistemom in vrsto brskalnika, kjer je na voljo. To so statistični podatki o brskanju naših uporabnikov in ne identificirajo nobenega posameznika.
Iz istega razloga lahko pridobimo informacije o vaši splošni uporabi interneta z uporabo datoteke s piškotki, ki je shranjena na trdem disku vašega računalnika. Piškotki vsebujejo informacije, ki se prenesejo na trdi disk vašega računalnika. Pomagajo nam izboljšati naše spletno mesto in zagotoviti boljšo in bolj prilagojeno storitev.
Sprejetje piškotkov lahko zavrnete tako, da v brskalniku aktivirate nastavitev, ki vam omogoča, da zavrnete nastavitev piškotkov.

KAKO SHRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE
Sprejeli bomo vse razumno potrebne ukrepe, da zagotovimo, da se vaši podatki varno obravnavajo in v skladu s to politiko zasebnosti.
Vse plačilne transakcije bodo šifrirane s tehnologijo SSL.
Žal prenos informacij prek interneta ni povsem varen. Čeprav se bomo potrudili po svojih najboljših močeh zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših podatkov, posredovanih na spletno stran; vsak prenos je na lastno odgovornost.

KAKO UPORABLJAMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Podatke o vas uporabljamo na naslednje načine:
– da vam zagotovimo informacije, izdelke ali storitve, ki jih zahtevate od nas ali za katere menimo, da bi vas lahko zanimali;
– za izpolnjevanje naših obveznosti, ki izhajajo iz kakršnih koli pogodb, sklenjenih med vami in nami;
– da vas obvestimo o spremembah naše storitve (npr. ko poteče tehnična podpora ali ko bo izdana nova različica izdelka).

Vaše podatke lahko uporabimo tudi za zagotavljanje informacij o izdelkih in storitvah, ki bi vas lahko zanimale, in se lahko o njih obrnemo na vas.

Če ste obstoječa stranka, vas bomo po e-pošti kontaktirali samo z informacijami o izdelkih ali storitvah, podobnih tistim, ki so vam bili predmet prejšnje prodaje (npr. podpora ali potek licence).

Če ste nova stranka, vas bomo kontaktirali po e-pošti, da vam zagotovimo zahtevano blago ali storitve.

RAZKRITJE INFORMACIJ
Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam:
– če naše ali skoraj vse naše premoženje pridobi tretja oseba, bodo v tem primeru osebni podatki o svojih strankah eno od prenesenih sredstev;
– če smo dolžni razkriti ali deliti vaše osebne podatke, da bi izpolnili katero koli zakonsko obveznost ali zaščitili pravice, lastnino ali varnost naših strank ali drugih. To vključuje izmenjavo informacij z drugimi podjetji in organizacijami za namene zaščite pred goljufijami in zmanjševanja kreditnega tveganja.

VAŠE PRAVICE

Imate pravico zahtevati, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo za namene trženja. Običajno vas bomo (pred zbiranjem vaših podatkov) obvestili, če nameravamo vaše podatke uporabiti za te namene ali če nameravamo vaše podatke razkriti kateri koli tretji osebi za te namene. Pravico lahko uveljavljate tudi kadar koli, tako da nas kontaktirate na e-poštni naslov info@soluma.eu.

Naše spletno mesto vsebuje povezave do in iz spletnih mest naših partnerjev ali podružnic (npr. plačilni prehodi, kot so PayPal, Avangate ali 2checkout). Če sledite povezavi na katero koli od teh spletnih mest, upoštevajte, da imajo ta spletna mesta svojo politiko zasebnosti in da za te politike ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti. Prosimo, preverite te pravilnike, preden na teh spletnih mestih pošljete kakršne koli osebne podatke.

Imate pravico do odstranitve vseh informacij v zvezi z vami iz naših sistemov. Za uveljavljanje te pravice se obrnite na nas na info@soluma.eu. Upoštevajte, da se hranijo podatki, ki jih zahteva zakon (na primer izdajanje računov in računovodstvo).

Imate pravico do kopije vseh podatkov, ki jih imamo. Na zahtevo vam bomo v 30 dneh zagotovili popolno kopijo vseh podatkov v datoteki ZIP.

Druge pravice, ugovor in popravek bomo ukrepali na zahtevo.

SPREMEMBE NAŠE POLITIKE ZASEBNOSTI

Vse spremembe, ki jih bomo lahko v prihodnosti naredili v naši politiki zasebnosti, bodo objavljene na tej strani.

KONTAKTNI PODATKI
Za vprašanja in zahteve v zvezi s to zasebnostjo se obrnite na nas.

Prijavite se na e-novice

Bodite na tekočem, kaj se dogaja v svetu digitalizacije!

Prijavite se na e-novice o novostih in ugodnostih! Prijava je brezplačna, odjavite se lahko kadarkoli.